Nieuws detail

LKQ opent nieuw filiaal in Grâce-Hollogne
17/05/2021, 11:05

Op 17 mei opent de nieuwste LKQ vestiging haar deuren in Grâce-Hollogne! Deze voormalige paint-vestiging van LKQ Belgium werd omgetoverd tot een gloednieuw filiaal met een voorraad van meer dan 14.000 referenties zodat garages en carrosserieën snel geholpen worden bij al hun vragen en noden. Bovendien beschikt dit LKQ-filiaal over een afhaalbalie waar klanten al binnen het half uur hun bestelling kunnen ophalen (enkel geldig voor onderdelen op stock in het filiaal).

Nabijheid en klantenservice zijn twee sleutelwoorden waar LKQ Belgium zich in 2021 voor inzet. Zo opende LKQ Belgium in februari 2021 een eerst nieuwe vestiging in Wallonië (Marche-en-Famenne). Daarnaast optimaliseerde LKQ in Wallonië haar paint-centrum door het centraliseren van de middelen, kennis en voorraad in LKQ Namur.

In de toekomst blijft LKQ Belgium investeren in haar dienstverlening. Met 20 vestigingen, verspreid over heel België, zet LKQ Belgium sterk in op een lokale aanwezigheid om zo steeds de best mogelijke service te kunnen bieden.

Top