Nieuws detail

Pack&Go: alles voor een uitgebreide autovakantie
07/06/2024, 15:10

Met het vakantieseizoen in aantocht brengen we onze Pack&Go catalogus onder uw aandacht. Hier vindt u ons aanbod van onder andere fietsendragers, dakdragers, dakkoffers en diverse accessoires of uitbreidingsets in een handig overzicht. Graag lichten we de Hapro dakkoffer voor u uit!


Speciale eigenschappen van de Hapro dakkoffer

Van het Nederlandse merk Hapro bieden we kwalitatieve dakkoffers aan in verschillende typen, soorten, kleuren en formaten. Waarom de Hapro dakkoffer?


Optimaal gebruiksgemak
De combinatie van modern design en innovatieve, intelligente eigenschappen maken van iedere reis met een Hapro dakkoffer een feest.

Aerodynamisch design
Slim aerodynamisch design resulteert in minder luchtweerstand en zorgt ervoor dat auto en dakkoffer perfect op elkaar aansluiten. Voor een geweldige rijervaring.

Goedgekeurd
Veiligheid staat altijd voorop. Daarom zijn Hapro dakkoffers altijd grondig getest en gecertificeerd volgens de strikte TÜV-veiligheidsvoorschriften.

5 jaar garantie
Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen en controleert alles grondig om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor garandeert Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten.


Bijna alle Hapro dakkoffers zijn voorzien van het easyfit bevestigingssysteem, voor montage in een handomdraai. Ook vindt u op de meeste modellen dualside opening. Zo opent u de dakkoffer zowel links als rechts.


Bekijk de catalogusBekijk de catalogus voor een compleet overzicht

Top