Nieuws detail

Sidem nu met vernieuwd IATF 16949-certificaat!
12/04/2024, 17:30

Wat vertelt dit certificaat u?

De productiefaciliteit van Sidem is gecertificeerd voor de IATF 16949 norm. Dit is, naast het ISO9001 kwaliteitscertificaat, een kwaliteitsmanagementnorm voor de auto-industrie. Deze wordt bekrachtigd door de International Automotive Task Force (IATF) en garandeert zo wereldwijd uniforme kwaliteitseisen. Zo weet u dat leveranciers zoals Sidem voldoen aan de strenge normen die grote autofabrikanten stellen.

Wat betekent deze IATF-certificering precies voor uw klant?

Met dit vernieuwde IATF-certificaat voor Sidem kunt u dus een uitstekende standaard van kwaliteit en vakmanschap verwachten die voldoet aan de strenge eisen van de auto-industrie. Sidem onderdelen zijn geproduceerd volgens de strengste industrienormen en bieden duurzaamheid, betrouwbaarheid en de beste prestaties.

Andere certificaten van Sidem

Naast het IATF 16949-certificaat is Sidem ook gecertificeerd voor andere kwaliteitsmanagementsystemen:

  • ISO14001 ‘Milieubeheer’ - Gebruik van grondstoffen, afvalbeheer en verontreinigingspreventie.
  • ISO45001 ‘Gezondheids- en veiligheidsmanagement’ - Het bevorderen van een veiligheidscultuur binnen de Sidem organisatie.
Sidem streeft altijd hoogwaardige kwaliteit na!

Sidem gebruikt dezelfde kwaliteitsbeheersystemen voor alle producten. Alle aftermarket onderdelen zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens de IATF- en ISO-kwaliteitsnormen. Is het nodig, dan verbetert Sidem het OE-onderdeel. Al deze kwaliteitsmanagementmaatregelen in auto-onderdelen garanderen u een lange levensduur, groter comfort, maximale veiligheid en eenvoudige installatie.


Top